Friss, első tavaszi szüretelésű, a cserje tetején lévő levelekből készült prémium minőségű, gazdag ízvilágú japán matcha tea. A leveleket hagyományosan kézzel szedik, gondosan száírják, majd gránátmalmok segítségével őrlik mikromilliméter finomságú porrá.
Származás: Kyoshu sziget, Japán
Hogyan fogyaszd: Matcha latte-ként, turmixokhoz, édességekhez. Tegyél egy teáskanál matcha port egy bögrébe, önts rá 80ml forrásból visszahűtött vizet (80 ̊C) majd keverd habosra. Élvezd önmagában, vagy ízesítsd kedved szerint.
Neked való, ha: Ha kipróbálnál valami újat és szeretnéd feldobni a matcha teádat egy bársonyos, csokoládés lecsengéssel.
Tárolás: Felbontás után zárva és hűtve.
Összetevők: matcha tea. Nem tartalmaz színezéket, tartósítószert és adalékanyagokat.
|